İstanbul Valiliği Ziyareti

19 Ekim 2020 mice 0 Yorum

Sektörümüzü, endüstriyel ve ekonomik büyüklüğümüzü, istihdama, şehir ve yerel ekonomilere olan katkımızı, pandemi öncesi aldığımız yaraları, pandemi kaynaklı krizin yoğun etkisini, destek alamamamız durumunda yüzlerce firmanın kapanma, binlerce çalışanın işsiz kalma ve koca bir sektörün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu her yerde tüm ilgililere iletmeye devam ediyoruz. Bugün, 16 dernek ve 1 platformun temsilcileri olarak; İstanbul Valimiz Sn. Ali Yerlikaya ile makamında bir araya geldik.


İlgili toplantıda; çıkarılan genelgelerin sektör ve müşteri nezdinde kafa karışıklığı yarattığı, il pandemi kurulu olarak alınan tedbirleri önemsediğimizi lakin, tedbirli normal yaşamda sektörümüzü de ayakta tutmamız gerekliliğini ilettik. Tedbir ve önlemlerle organizasyon yapmanın mümkün olduğunu bu bağlamda ilgili tedbirleri alacak ve uygulayacak hazır bir sektör olduğumuzu, 02 Eylül tarihinde TÜRSAB çatısı altında Hilton Bomonti Hotelde örnek bir organizasyon gerçekleştirdiğimizi ilettik.


Sn. Valimiz “ genelgelerle ilgili olarak bundan sonraki tüm olası karışıklıkları gidermek adına İlgili Sn. Vali Yardımcımızın gsm numarasını paylaştı ve buradan irtibatta olmamız gerekliliğini iletti. Ayrıca bir rapor hazırlayarak kendisine iletmemizi “ istedi.


Sayın Valimize nazik ve içten ağırlaması adına çok teşekkür ederiz..

Yorum Yapın