• Anasayfa
  • TOOB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile online konferans

TOOB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile online konferans

17 Eylül 2020 mice 0 Yorum

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) olarak kurulduğumuz günden bugüne dek sektör adına üretmek, dokunmak ve katma değer yaratmak adına yoğun çaba içerisinde olduk.
Aynı ve daha fazla çabayı tüm dünya gibi ülkemizin ve sektörümüzün de derinden etkilendiği pandemi döneminde de devam ettiriyoruz.

Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz yoğun çaba dışında bildiğiniz üzere 16 dernek + 1 platform olarak ortak hareket ediyoruz.

Bu bağlamda sektörümüzü, endüstriyel, ekonomik büyüklüğümüzü, geçmiş senelerden aldığımız yaraları ve taleplerimizi anlatmak ve aktarmak adına her yerde var olmaya çalışıyoruz.

07 Eylül Pazartesi günü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoglu ile video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Pandemi kaynaklı krizde ortak söylem geliştirmek, ortak hareket etmek ve pandemi sonrasına 4 farklı imparatorluğa başkentlik yapmış, iki kıtayı bir araya getiren güzide şehrimiz İstanbul’umuzu yeniden hak ettiği marka konuma taşımak hususunda birlikte çalışmak adına verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

 

Yorum Yapın