Handan Atamer ziyareti

14 Ekim 2018 mice Yoruma Kapalı

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”t12f6abhsf” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”ojnqdzdl6h” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_text shortcode_id=”dwo68x9v8″ animation_delay=”0″]

KITES TRAVEL & KITES EVENT, DEIK Türk-Tayland/Vietnam ve Kambocya İş Konseyleri Bşk. Yrd. Sn. Handan Atamer Engin ile bir araya geldik. Uluslararası MICE Derneğimizi anlatma fırsatı yakaladık.

Handan Hanım, girişimimizi ve çalışmalarımızı çok başarılı bulduğunu ve bundan sonra yanımızda olacağını ve desteğini esirgemeyeceğini belirtti.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]