Tülin Ersöz Ziyaret

16 Haziran 2017 mice Yoruma Kapalı

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”4tajn34fh” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”43ruj962za” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_text shortcode_id=”f8tbz4u59y” animation_delay=”0″]

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Turizm Atölyesi Başkanı Sn. Tülin Ersöz ile makamında bir araya geldik.

Sayın Başkanı’mıza Uluslararası MICE Derneği’mizi anlatma fırsatı yakaladık. Sayın başkanımız, oluşum adına bizleri tebrik etti. Bu oluşumun MICE sektörüne ciddi faydalarının olacağını belirtti. Derneğimizin yanında olduğunu her zaman destek vereceğini paylaştı. Kıymetli Başkanımıza nazik ağırlaması ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]