• Anasayfa
  • Diyarbakır, Silvan İlçesi Mehmet Adil Kepolu Ortaokulu’nda Diş Taraması

Diyarbakır, Silvan İlçesi Mehmet Adil Kepolu Ortaokulu’nda Diş Taraması

11 Kasım 2022 mice 0 Yorum


Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Sosyal Sorumluluk projelerimizden biri olan Diyarbakır Silvan ilçesi Mehmet Adil Kepolu Ortaokulu’nda 16 sınıf ve 328 öğrenciye diş taraması, diş macunu ve fırçası dağıtımının gerçekleşmesinde emeği geçen başta Komite Başkanımız Mine Karaçaylı’ya, Diyarbakır’da bizi temsil eden, ihtiyaçların doğru noktalara ulaşmasını sağlayan kıymetli üyemiz Cemal Alyamaç’a diş hekimlerimizi organize eden yönetim kurulu üyemiz Serkan Güngör’e ve 400 çocuğumuza diş fırçası ve macunu sponsorluğu sağlayan icra kurulu üyemiz Tolga Balaban’a tüm yönetim kurulu ve İcra kurulu üyelerimize çok teşekkür ederiz.


Diyarbakır da ki çocuklarımızın diş taramasını yapan Diyarbakır Diş Hekimleri Odası’nın değerli diş hekimi dostlarımız; Dt. Arzu Özbek, Dt. Gülen İletmiş, Dt. Taha Turunç’a verdikleri gönüllü destek için çok teşekkür ederiz.


Sevgili öğrencilerin, bizi pür dikkat, ışıl ışıl gözlerle dinlediği, şarkılarla ağırladığı bu güzel günde Mehmet Adil Kepolu İlk ve Ortaokul müdürü Sn. Mahmut Barut beyi, Müdür yardımcılarını ve öğretmenlerimizi, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmekte ki üstün gayretlerinden dolayı kutluyor ve şükranlarımızı paylaşıyoruz.

Yorum Yapın